Cloud Server

Server in de Cloud, dat geeft een gerust gevoel!Schaalbare, flexibele en betaalbare online servers. Met Cloud Servers is het mogelijk hardware online te reserveren, maar dan alleen wat je echt nodig hebt.
Hierbij heb je het voordeel dat je de harware niet op locatie hebt staan, maar online waar het veilig staat, altijd gebackupped wordt, beheerd en onderhouden wordt door ons. En nog mooier, het is altijd en overal te benaderen.

Waarom schaalbaar?  
De ruimte en specificaties die u nodig heeft kunt u huren op maat. Dit houdt in dat u reserveert en betaalt wat u gebruikt. Niks meer of minder!

Waarom Flexibel?
De fysieke locatie van de server is niet meer bij u op locatie, maar bevindt zich in de Cloud. Computercapaciteit en softwaretoepassingen worden bij een Cloud Server benaderd via internet. Dit maakt het gebruik van een server vele malen flexibeler. Gegevens en toepassingen zijn vanuit iedere locatie te gebruiken, vanaf elk apparaat.

BYOD (Bring Your Own Device)
De komst van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones heeft de manier van werken wellicht voorgoed veranderd. Hier wordt dan ook wel gesproken over 'het nieuwe werken'. Dit maakt flexibel werken mogelijk door gebruik van verschillende apparaten zoals tablets en telefoons in te zetten. Het stelt mensen in staat zelf hun apparaten mee te nemen en deze voor hun werk te gebruiken. Data en applicaties centraal benaderen en beheren geeft vrijheid en thuiswerken wordt hierdoor vele malen eenvoudiger.

Kortom: met Cloud Server krijg je een veilige en flexibele werkomgeving waarbij je betaalt naar gebruik. Hardware wordt online gehost op een redundante omgeving en is snel een eenvoudig aan te passen met nauwelijks tot geen downtime.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.