Ervaringen

lengkeek3
Wij zijn een middelgroot architectenbureau. Het systeembeheer kostte ons teveel tijd en energie. IT-serve heeft het complete systeembeheer van onze servers en werkstations uit handen genomen. Dit alles naar volle tevredenheid.

IT-serve heeft kennis van zaken, is daadkrachtig en oplossingsgericht. Zeker een aanrader als je zoekt naar een betrouwbare partij die goede service verleent en weet waar hij het over heeft!

Marco Kuus, Partner / Technisch Directeur | Lengkeek Architecten en Ingenieurs
http://www.laib.nl

skollogoAls kinderopvang organisatie met 10 locaties waren we op zoek naar een IT-bedrijf dat snel kan schakelen om onze IT behoeftes voor onze medewerkers op de locaties goed op orde te hebben.

 

IT serve verzorgt dat voor ons naar volle tevredenheid. Ze zijn praktisch, praten in een taal die onze mensen (als niet-IT-ers) begrijpen en reageren en handelen snel en accuraat. Ze zijn ondertussen bijna onze interne IT afdeling. Zo voelt het althans. Dat is en werkt heel prettig!

Michiel van Dam, Manager / Director | SKOL kinderopvang
http://www.skolkinderopvang.nl

8

C. van der Grift heeft IT-serve aangenomen als vast IT aanspreekpunt. Zij hebben kennis en controle over ons programma Bouwoffice waardoor wij snel en prettig kunnen schakelen bij vragen en bij wensen.

 

Tevens hebben zij ons gehele netwerk vernieuwd wat de manier van werken naar een hoger niveau heeft getilt. Bij deze onze aanbeveling

Peet-Jan Verlaan, Algemeen Directeur | Aannemingsbedrijf C. van der Grift B.V.
http://www.cvandergrift-bouw.nl/

9IT staat voor snelle veranderingen. IT-serve heeft voor ons vernieuwingen en verbeteringen toegepast, waardoor veiligheid en betrouwbaarheid weer gewaarborgd wordt.

Tevens hebben wij onze volledige IT aan hen overdragen, waardoor wij ons volledig op onze core-business kunnen focussen. Wij hebben er geen omkijken meer naar!

Henri Ouwerkerk, Directeur / mede-eigenaar | Autobedrijf Ouwerkerk
http://www.autobedrijf-ouwerkerk.nl