Computer / Laptop

Verkoop

Computers en laptops zijn in deze tijd niet meer weg te denken, ook voor u als particulier. Om goed en efficiënt gebruik te kunnen maken van de computer, randapparatuur en de software, moet de techniek werken en de gebruiker weten hoe het werkt.

Wat vaak opvalt is dat particulieren systemen in huis halen welke niet bij hun eisen en wensen aansluiten. Wij van IT-serve nemen dit erg serieus en assembleren altijd een maatwerk computer voor u die precies aansluit bij wat u nodig heeft. Dit bespaart kosten, tijd en frustratie!

Ook voor laptops is er overal in Nederland een breed assortiment beschikbaar. En welke is nou het meest geschikt voor u? IT-serve helpt u beslissen en levert u graag de geschikte laptop die het beste bij u past.

U kunt geheel zelf bepalen in hoeverre u gebruik wilt maken van onze dienstverlening. IT-serve biedt u de optie aan om uw nieuwe computer of laptop geheel gebruiksklaar bij u thuis te laten installeren en u te ondersteunen bij het gebruik hiervan. Daarnaast staan wij altijd stand by voor uw problemen en/of gebruikersvragen en kunnen met onze remote support software u hulp op afstand bieden op elk gewenst moment.

Voordelen van IT-serve

• Het systeem wat aansluit op uw eisen & wensen!
• U komt nooit voor verassingen te staan
• Wij informeren en adviseren!