Reparatie

Reparatie:

Als particulier kan het vaak gebeuren dat u voor verassingen komt te staan met uw apparatuur. Het kan traag worden, bepaalde functies werken opeens niet meer, of het gehele systeem stopt ermee. Dit is vaak erg vervelend als het dagelijks gebruikt moet worden. Daarnaast bevat uw computer of laptop vaak ook nog eens veel data wat van emotionele waarde kan zijn. Begrijpelijk dat u opzoek bent naar een betrouwbaar bedrijf met een effectieve oplossing.

Wij van IT-serve kunnen u met zekerheid deze oplossing bieden. Middels onze ruime ervaring, gereedschappen en productieve werkruimte hebben wij alles in huis om uw probleem onder handen te nemen. De apparatuur wordt met erkende tools en onderdelen onder handen genomen en kan hierna gegarandeerd weer een lange tijd mee.

IT-serve beschikt over eigen vervoer waardoor we u ook thuis van dienst kunnen zijn.

Het grote voordeel bij IT-serve is dat u bij ons nooit voor onverwachte kosten komt te staan. De onderzoekskosten zijn bij ons altijd gratis! We analyseren het probleem, berekenen de kosten en nemen contact met u op. Indien u niet met deze kosten instemt, kunt u kosteloos de apparatuur weer terug meenemen.

Voordelen van IT-serve:

• Voor elk probleem, gegarandeerd een oplossing
• Onderzoekskosten altijd gratis
• Betrouwbaar en effectief!