Wi-Fi

Wi-Fi

Steeds meer apparaten kunnen tegenwoordig gebruik maken van draadloos internet. Via radiogolven kan je laptop, tablet of telefoon gemakkelijk aangesloten worden op een draadloos netwerk. Door draadloos internet is het nu mogelijk in je hele huis toegang tot het web te krijgen via je eigen internetaansluiting.

Heeft u interesse in een goede Wi-Fi verbinding bij u thuis? Of heeft u toevallig problemen met het bereik of de snelheid van uw huidige Wi-Fi netwerk? Laat u gerust door ons informeren. IT-serve heeft een ruime voorraad aan standaard artikelen waarmee we deze problemen kunnen oplossen.

We komen vaak tegen dat de huidige Wi-Fi functionaliteit in de router van de provider niet toereikend is. Het bereik is vaak slecht of er kunnen maar een beperkt aantal gebruikers op dit netwerk om het normaal te laten functioneren. IT-serve heeft vaak met deze problemen te maken gehad en heeft zich hier sterk op voorbereid, indien u ons bij u thuis binnenlaat kunnen wij u garanderen dat wij altijd een passende oplossing voor u hebben!