Zakelijk internet

Altijd een passende internetverbinding voor uw bedrijf

Een internetverbinding lijkt heel vanzelfsprekend en eenvoudig, althans zolang deze werkt. Dat is nou precies waar wij het onderscheid maken ten opzichte van de grote, klantonvriendelijke providers. Zoals u van ons mag verwachten verzorgen wij voor u het hele proces.

Dit proces begint naar onze mening al bij het adviseren van de juiste verbinding voor uw situatie en dit loopt door tot de daadwerkelijke oplevering van de desbetreffende verbinding bij u op locatie. Wanneer de verbinding onverhoopt een storing heeft, heeft u aan onze helpdesk voldoende. Wij weten waar deze verbinding bij u voor gebruikt wordt en zorgen ervoor dat u niet in een lange wachtrij bij 1 van de providers terecht komt om uw storing te melden.

Doordat wij gebruik maken van de betrouwbare netwerken van de grote zakelijke providers bent u ervan verzekerd dat u een kwalitatief goede verbinding hebt. Wij kunnen echter zelf aan de knoppen draaien. Dit betekent voor u dat we bijvoorbeeld een hogere garantie af kunnen geven op de verbinding of een hogere snelheid kunnen leveren dan gebruikelijk. Is een internetverbinding voor u van cruciaal belang dan kunnen we zelfs zorgen dat wanneer één verbinding niet werkt uw systeem automatisch overschakelt op een wel werkende verbinding.

IT-serve levert de volgende internetverbindingen

button ADSL (hoge downloadsnelheid, standaard uploadsnelheid)
button SDSL (download- en uploadsnelheid even hoog)
button VDSL (zeer hoge downloadsnelheid, hoge uploadsnelheid)
button Glasvezel (zeer hoge download- en uploadsnelheid